Micul Baron

Surse: Mazăre nu-l votează pe Făgădău

18 aprilie 2016

„Primăria Municipiului Constanţa a organizat în luna februarie a acestui an o dezbatere public în care anunţa planurile de organizare a evenimentelor „Ziua Constanţei 2016” şi „Ziua Copilului”. După mai bine de opt ani în care aceste manifestări nu au mai fost în atenţia administraţiei locale, iată că anul acesta, reprezentanţii primăriei au venit cu mai multe propuneri. Ghinion însă! După finalizarea licitaţiei privind desemnarea organizatorului evenimentului, Asociaţia Cultural-Artistică „Hara” a contestat procedura, susţnând că au existat mai multe nereguli în organizare.” (Replica)

După cum știm, Radu Mazăre se pricepe mai bine decât orice alt meltean la pâine și circ. Culmea, chiar în campanie, oamenii lui au blocat circul electoral pus la cale de Decebal Făgădău cu mult timp înainte. Probbail că nu îi priește să vadă încoronat drept un alt rege al manelelor în afara sa. Lui Făgădău nu-i rămâne decât să fie încoronat drept rege al proștilor de pretutindeni. Un fel de Dan Diaconescu Direct, numai că al Constanței, nu al Caracalului, dacă vreți.

Să fi intervenit, oare, Radu Mazăre? Tot ce este posibil, mai ales că anumite păsărele ciripesc cu privire la nemulțumirea acestuia în ceea ce privește candidatura lui Decebal Făgădău la Primăria Constanța.

Dar dacă Radu Mazăre nu este mulțumit de Decebal Făgădău, oare ce mai pregătește acesta? Să fie ăsta doar începutul? Nici nu vă imaginați cât de mult ne-am dori asta. Să privești proștii și mafioții cocalari scoțându-și ochii unii altora este ceva de neprețuit. Pentru toate celelalte există Mastercard.