Micul Baron

Monica Morcovei, o jigodie dovedită care va înfunda pușcăria

25 mai 2017

Țineți minte seria de apelative folosite de Vadim „Dumnezeu” Tudor împotriva Șiomâldoacei? „Pitică nenorocită!”, „Hoato! Proasto!”, „Muma pădurii”, „Nu te uiți, fă, la tine cum arăți!? Imbecilo!” și tot așa… Ei bine, toate acestea ni se par prea blânde acum, când Monica Morcovei și le cere cu prisosință. Ce-i amuzant, e că nemernica asta chiar seamănă fizic cu Șomâldoaca.

Uitați-vă la poza acestui articol. Noi vedem o scroafă care își adulmeca degetele după ce le-a înfipt adânc în curul tuturor românilor. Și îi place, proastei! Punem pariu că fin în momentul de după fotografie și le-a și supt puțin. A simțit pe propria limbă rahatul în care se zbate 90% din țară. A avut o presimțire, idioata. Știa, cumva, că în curând va simți răhățimea pe propria piele. Știa că urmează să devină din Macovei, Morcovei, și că i se va pune un dop cât bretonul ăla grețos pe care și-l poartă de când era virgină.

Îi dorim acestei cocoașe de om, acestei unghii crescute în carne, acestei bacterii căreia îi plac wc-urile publice, să putrezească fix acolo unde merită și să nu primească de la nimeni mila pe care o va cerși cu nerușinare prin toată presa.

 

***

Evenimentul Zilei a publicat raportul semnat de ministrul Justiţiei din 2008, Cătălin Predoiu, cu privire la arhiva SIPA. În documentul „secret de serviciu” sunt semnalate o serie de nereguli în activitatea comisiei desemnate de Monica Macovei pentru a inventaria arhiva SIPA, din care a făcut parte și Cristi Danileț.

Dintre neregulile semnalate în documentul publicat pe evz.ro:

„A fost dispusă operațiunea de rescriere a hard-disk-urilor aflate în incinta Direcției generale de Protecție și Anticorupție. Comisia nu a identificat Ordinul Ministrului Justiției prin care s-a dispus această operațiune și nici dacă au fost respectate prevederile legale pentru realizarea acestor demersuri.”

„În zona proximă spațiului de depozitare a arhivei, Comisia a identificat un multifuncțional xerox, activat prin cheie de acces, folosit anterior pentru executarea de copii xerox după documentele aflate în arhivă. Pe toată durata activității Comisiei, xeroxul a fost depozitat în afara spațiului arhivei, fiind sigilat pe componente de operare cu bandă adezivă.”

Membrii Comisiei desemnate prin OMJ nr. 106/c/03.02.2005 au ridicat documente din arhiva operativă aflată în cadrul Serviciului de Informații Clasificate din Ministerul Justiției pe care le-au predat ministrului justiției Monica Macovei.

Aceste concluzii din documentul oficial intră în conflict cu tot ceea ce au susținut Monica Macovei și Cristi Danileț în ultima perioadă. În urmă cu trei zile, Macovei afirma cu subiect și predicat că nu a primit nicio informație din arhiva SIPA.

„Nu am primit nicio informație din arhiva DGPA/SIPA, nu am primit niciun dosar din arhiva DGPA/SIPA, nu am văzut niciun dosar din arhiva DGPA/SIPA, nu am copiat niciun dosar din arhiva DGPA/SIPA, nu am sustras niciun dosar din arhiva DGPA/SIPA, nu am copiat și distrus niciun hard-disk, nu am dat nimănui ordin să sustragă, să distrugă, să copieze vreun dosar din arhiva DGPA/SIPA sau hard-disk”, declara Macovei.