Micul Baron

Sectorul 2 trece de la pomeni cu mici și sarmale la pomeni cu shaorma

9 mai 2016

Nu. Nu este un articol de satiră marca TNR. Nici măcar că-i glumă nu putem spune. Este realitatea tristă și apăsătoare a sectorului 2 al Bucureștilor, care este blestemat să treacă de la cartonul mânjit de muștar la punguța cu sosuri din șaorma.

După cum știm, Neculai Onțanu, pinguinul care se îmbrăca în haine de militar pentru a pupa limbile babelor din sector, este pa și la revedere din cursa pentru un nou mandat de primar. Prostul a fost prins în tandreturi necurate de Codruța si a fost executat pac-pac!, cât ai zice „mici”. Mai, mai să încingem o horă a bucuriei în centrul sectorului după o asemenea veste, dar ne-am potolit repede când am văzut cine se pregătește să îi ia locul. Este vorba despre Toader Mugur Mihai, un dubios cu muuuulte semne de întrebare în fișă, care candidează la primăria sectorului 2 din postura de membru PeSeDe.

După ieșirea din scenă a lui Clonțanu, PeSeDe-UNePeRe a apelat la serviciile omului care, din poziția de viceprimar, a preluat automat atribuțiile clonțanului. Bine, că cele două jeguri de formațiuni politice au apelat la ăsta micu’ e mult spus, că se pare că tot pinguinul-șef al sectorului a avut ultimul cuvânt de spus, chiar de acolo din pușcărie. Dar haideți să-l cunoaștem mai bine pe Tudorică Demnitate Mică ăsta:

Nea Tudorel este fratele Rodicăi Nassar, deputat și șef al organizației PeSeDe pe sectorul 2. Mai mult decât atât, baronul-pinguin Onțanu i-a botezat cele două fete Rodicăi, iar familia Nassar i-a nășit puiul pinguinului. În timpul mandatului lui Clonțanu, Rodica a obținut nu mai puțin de 4 mandate de deputat din sectorul 2, în 2000, 2004, 2008 și 2012. Soțul Rodicăi, un anume Nassar Nassar, a deschis, tot în sectorul 2, firește, școala privată Cambridge School of Bucharest, preferată de copiii bogătașilor și politicienilor din București, iar actualul candidat la primăria de sector, Mihai Toader, a fost director adjunct al acesteia. Hehe. Păi ce credeați, buei neghiobilor care sunteți voi neghiobi, că ăștia se joacă? Haida de, stați cuminți și înghițiți cu poftă shaorma de sub bot. Cum? De ce shaorma?? Păi, cum bre, nu știați? Fratele lui Nassar Nassar, Ghaleb Nassar (adică cumnatul Rodicăi), a deschis în 1991 prima shaormerie din România, buei! Cum, unde? Nu sunteti normali la cap? Lângă stadionul Dinamo, în inima sectorului 2, normal.

Și cum afacerile și relațiile nu merg bine și fără gesturi de omenie, Rodica Nassar a primit, în 2002, CADO! de la Clonțănaș, un teren de 1.652 de metri pătrați în zona Băneasa, cea mai scumpă a Bucureștilor. Interesant este că vecin de parcelă cu doamna deputat este consilierul municipal Mihai Voiculescu.

Hai că am mâncat bine și astăzi.