Micul Baron

SURSE: Burleanu și slugile și-au tras costume de 100.000 euro la Campionatul European din 2016

22 martie 2018

Nu trece ziua fără o dezvăluire-bombă din campania pentru ciolanul din fotbalul românesc, unde se luptă puiul de securist Burleanu cu puiul de neamț Lupescu.

Cea mai nouă informație ne-a parvenit pe surse și demonstrează încă o dată cât de mari sunt interesele din jurul acestor alegeri: se spune că, pentru pregătirea Euro 2016, securistul sufletului Burleanu s-a îmbrăcat pe el și pe tot staff-ul de cefe late și burtoși cu costume de 100.000 euro!! Din banii Federației, bineînțeles, care, în mod normal, ar fi trebuit să ajungă la fotbaliști. Sau în stadioane. Sau la copii și juniori.

Vă dați seama!? 100.000 euro numai pentru costumele gușaților care s-au plimbat pe spinarea amărâților din teren. 100.000 de euro pentru a le acoperi burțile și hoiturile personajelor dubioase din sfera politică și cea a băieților cu ochi albaștri…

Și măcar de-ar fi asta prima ispravă a găștii de nemernici care a condus fotbalul românesc din 2014 și până acum. Pe repede înainte, puteți citi AICI o cronică a măgăriilor făcute în acest mandat și un tablou al intereselor ascunse. Ar trebui să vă fie suficiente cât să vă faceți o idee despre cine este acest Burleanu și care este de fapt misiunea lui la FRF.