Micul Baron

Surse: Luni va fi mazilit Gigi Chiru

3 februarie 2016

Vremuri agitate la PNL Constanța în această perioadă. Surse demne de toată încrederea ne-au declarat că luni se pregătește debarcarea cavalerului ciocolatiu fără cal și fără șa, Gigi Chiru. Se pare că odată cu acesta va primi un șpiț în cur și pupila lui, Sorina Tușa. Bursucul catifelat, cel care poartă numele Sfântului Gheorghe, se pare că a răpus balaurul și a reușit ceea ce visa de mult timp.

Despre țeapa lui Chiru, numai de bine. Se pare că cel care i-a tras preșul de sub picioare este intelectualul ochelarist Vergil Chițac. Nu știm exact cum a reușit acesta să-l convingă pe Comănescu, dar noi suspectăm că este mai tare în șpriț decât el. Pe surse, se pare că ochelaristul l-a îmbătat pe Comă și l-a convins. Așadar, Comănescu își prezintă noua achiziție, dar măcar de data aceasta este vorba despre un intelectual.

Cu această ocazie și având în vedere ultimele evenimente din sânul gălbejiților constănțeni, îi înmânăm lui Chiru titlul de cel mai bun neprimar pe care l-a avut Constanța vreodată, în vreme ce lui Șprițac îi înmânăm titlul de prim-somelier al Tomisului.